Tuesday 27 November 2007

Autorius ligonis


Atrodo, žolelės ir kaimo bobulkų išmintis dar geriau ginama, negu meilė Rusijai ir "sovokui". Straipsnis buvo www.lrytas.lt


[Gali] ateiti net ir neperskaites , ka raso negerbiamas autorius, komentaruose ramia sazine gali parasyti: kretinizmas auksciausiu lygiu (...) Labai gaila, bet ir liaudies ir tradicine medicina cia bejege, nuo autoriaus intelektualines impotencijos nei tabletes, nei zoleles nepades.

autorius tikrai serga - jis konkretus daunas, jam net smegenu persodinimas nepadetu, nusigaravo kaip reikiant, matyt savaite nemiegojo kad toki brieda parase. konkretus dalbajobas

To nupirkto globalisto straipsniai - neklystamumo ir arogancijos kokteilis (mišinys - perdaug lietuviška) plius labai ribotos pasaulėvokos demonstravimas. Bet apmokėjimas už juos, akivaizdu, geras. Juk šitaip stengiasi dergt visa, kas brangu ir sava lietuviui.

Ziuriu i nuotrauka, skaitau straipsni - zalias subingalvis.

Esi nevykelis, tad zmones kurie tave praspiove laikai durneliais... , net pasakecios nemoki parasyti .. mokykis vaikeli... is seneliu kurie nezino kuri siandiena diena.

Autorius, kai rašė šitą straipsnį, aiškiai buvo nestabilios psichikos. Gal jam nepadėjo koks liaudiškas vaistas nuo kokios nors neliaudiškos ligos, bet matosi, kad jis labai supykęs.

Didžiausias "Lietuvos Ryto" karvašūdis - įkyrus, nenutylantis Andrius Užkalnis.

ir vel tas slykstyne raso... dink is cia, jau atsibodo tavo ispliures alkoholiko snukis!

KAS GALI PANEIGT KAD AUTORIUS RASE APSIUOSTES KLIJU MOMENT ARBA BENZINO GERIAUSIU ATVEJU APSIRUKES ZOLES O GAL I VENA SUSILEIDES IR DAR EKSTAZI UZSIMETES BEI BAMBALI STIPRAUS ALAUS NES TOKS KRATINYS APIE BILE KA IR PALYGINIMAI TAI.......BE JOKIOS LOGIKOS !!!

Autoreli, kai rašai ne rūkik žoles.

Tokį straipsnį parašyti galėji tik paranojikas, įsitikinęs, kad yra protingesnis už per amžius sukauptą liaudies išmintį.

Ne nu cia virsune, kaip imanoma viska tiesiog imti ir nubraukti... ant tiek tupo ir tiesmukisko straipsnio dar nesu skaites... nu autorius asilu asilas, , , debiliuk tu debiliuk

Norėčiau paklausti: ar gerbiamas ponas Andrius Užkalnis nėra tolimas ar artimas p.Gebelso giminaitis, jų talentingumas ir stilius bei tiesos procentas staripsniuose lygūs .

Šitam durniui tikrai reikia duoti kelia, bet dėl visa pikta atleisti is ,Lietuvos ryto' , kad ,Lietuvos rytui' būtų lengviau.

Kaip mane nervina sito "isminciaus" straipsniai.

Manyciau, kad autorius yra ligotas grafomanas. Nebuvo nei vienos jo rasliavos be pykcio, ituzio ir Lietuvos niekinimo.

Apsirukes zoles, dauno veidu, idiotas, tokio kliedesio net is didziausio narkomano neisgirsi, matosi is veido, kad buvo bjaurus vaikas, ta prasme gimdimo komplikacijos ir t.t

Užkalnis savo atsilikimą ir nemokšiškumą pademonstravo visai Lietuvai.

Žodžiu, šis straipsnis - absoliuti nesamonė, neaišku ką norėta pasakyt - jokių išvadų, vien kvaila pasipūtėlio nuomonė. Ačiū.

Kaip malonu, kad ir idiotams leidžiama reikšti savo mintis spaudoje. Juk ant tokio net ir daktarai nepyks.

Bėglys yra bėglys – jis ir tėvų gimtinėje neprigijo, betgi lietuvaitis Andriukas – čia tai dyvų dyvas, cūdų cūdas!.. Gal, sakau, šis ponaitis ne Lietuvoje gyvena, tai susvetimėjo, išponėjo, todėl ir spaudo į mūsų šulinius?

Man tokia baisi autoriaus nuotrauka, kad net nei vieno jo straipsnio negaliu prisiversti perskaityti. Na negi neimanoma jos bent jau siek tiek pakoreguoti????

Tikriausiai tamstos vaikystėje niekas nelupė - o tikrai reikėjo. Tamstai dar ir dabar nėra vėlu kelnes numovus užpakalį nuplakti.

SUTIKČIAU TAI KALČIAU Į SNUKĮ PASIKĖLUSIAM ŠITAM PADUGNEI. LAIKAS JĮ UŽČIAUPT. TYLĖK IDIJOTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spėju, kad Užkalnis, tas dvasinis pideras, antilietuviškas elementas dabar ims kritikuoti "Tautinę gieme" , nes jo kopūste jinai visai kitaip skamba, ims šaipytis iš tautinių simbolinių, nes pagarbą jam [kelia] Vakarų "brendas".

Tokiam storam kuiliui tik tvarte kriukseti, o ne i spauda rasyti.

Perskaiciau jau kelis kartus idemiai. Paskui perskaiciau komentarus. Paskui dar karta straipsni. Ir suprantu kuo toliau tuo labiau: koks jis daunas. Debilas, atmata, oligofrenikas, kretinas persuktu veidu. Tik stai ka galiu pasakyti: ideju jis nekartoja, jo debiliskos idejos yra naujos, nes jis tarp debilu issiverze i prieki. Jis yra debilu vadas, vyriausias debilas.

No comments: