Wednesday 7 November 2007

Iš praeities - 2005 metų apsinuoginimas "Delfi"


Tolimais 2005 metais rašiau apie Japoniją į žurnalą "Istorijos". Straipsnį perspausdino "Delfi". Maža nepasirodė.
Rinktiniai komentarai žemiau.
* kas uz sitokius straipsnius moka pinigus?
* staripsnis yra geras, taciau poteksteje aiskiai matome gb rankute, tiesa, gal tai ir nesamoningai pakreipta per kitus itakos agentus, siekiant toliau demoralizuoti tauta ir galutinai ja sunaikinti bei paruosti dirva nauju kolonistu invazijai
* Nu, o kuom gi gerai "viska" priimti su dzhiaugsmu McDonalds ir Beprotishka shopping Kaledu proga.Aishku, panikuoti del to irgi nera ko. Po kiek laiko zmones atsirinks, ar juos traukia McDonalds ar normalus maistas. (...) Ir nera ko peikti tu lietuviu eilini karta. Is Vakaru reikia priimti tai, kas tikrai vertinga. (...) Amerikiechiu McDonalds yra slamstas, dirbtines sypsenos yra slamstas, Hellowynas yra "fine" vaikams, bet jau geriau vietoj to Naujametinis Karnavalas.
* autoriaus spekuliacijos apie visokį globalistinį mėšlą ir jo neva "priimtinumą" japonams, tėra bandymas lyginti nesulygintinus dalykus
* Straipsnis zemiau kritikos...
* zinau, 2005 12 11 12:12 autorius serga grafomanija (berods shitas terminas). Cia tipo norisi kuo daugiau parashyt.
* Autoriui patarčiau mažiau gerti sakės ir vaikščioti po japoniškus barus.
* As tai skaitau, kad cia Soroso propaganda, skirta naikinti tautine savimone ir kurti Homo Cosmopolitus, kuriam nera nieko svento. Man asmeniskai Pakruojo krasto valstiecio asara, matant statomas danu kiaulides, yra simtasyk vertesne uz visas tas japonu civilizacijas.
* Kazin, ar autorius bensyk yra buves Japonijoj? Labai pavirsutiniski ispudziai, tarsi nurasyti is pigesnio gido. Be to, nieko nepasakoma apie pacia Japonija - irasyk vietoj "Japonijos" kokia nors "Austrija", ir bus lygiai tas pats.
* autorius ka cia nori is saves statyti kad buvai japonijoje manai kad kiti niekur nevaziuoja as gal pavizdziui irgi ismaises daug pasaulio bet tokiu nesamoniu nerasau i DELFI turetu but geda toki breda rasyti ka cia lyginti Japonija su Lietuva nesamone ir tiek ju vien issivistimo lygis kitas kada pas mus zmones tiek uzdirbs kiek Japonijoje tada ir lygink zasine!
* joooo, 2005 12 14 17:17 tokios nesamones dar nebuvau skaites...... kliedesiai.......
* Informacija, 2005 12 14 21:16 Uzkalnis is tikro yra LTV korespondentas Londone bet kadangi matyt daug jam nemoka, o isgerti tai norisi kas jam aktualu kaip matom is rasinio tai chalturina kaip galedamas. Pijokelio zurnaliugos ir rasinelis gaidiskas kaip is pirmos klases rasinelio. Nauja karta auga padlizu plunksnagrauziu. Buvo Cekuolis, Kavaliauskas, Jursenas kurie soko pagal KGB dudele visus TSKP sokius is eiles kuriuos jiems uzsakydavo, dabar visokie Paleckiai ir Uzkalniai jau isaugo ir drozia kad tik pinigus moketu. Taciau tokia Lietuvos zurnalistika ir tokia musu visa Lietuvele, Seime vagys, Vyriausybeje zulikai, o kiti prasigere diletantai, deja, vazineja po pasauli miega Tokio Park Hyat kur beje numeris kainuoja $500 per nakti geria kliuku kliuku ir tarnauja valdziai. Bravo jaunuoli toli eisi gyvenime.
* klausimėliai, 2005 12 14 22:34 KODĖL niekas neatskleidžia kaip atrenkami žmonės kurie gali gastroliuoti po pasaulį už valstybinius (t.y., mūsų visų, mokesčių mokėtojų, pinigus)? KODĖL niekas neparašo kiek tokio Andriaus Užkalnio pasivažinėjimai kainavo Lietuvai kai pilni vaikų namai našlaičių, o pensininkai rausiasi po konteinerius? KODĖL yra taip Lietuvoje kad keliauja po pasaulį be jokios atsakomybės svarbių arba turtingu tėvelių atžalos, bet ne už savo pinigus? Kiek Užkalnio mamytė kuri turi kailių parduotuves ir akcijas keliose įmonėse ir kurios namuose kranai auksiniai pamokėjo už sūnelio įstojimą į VU o paskui už jo šiltą darbelį su pasisklaidymais po pasaulį? Kas atsakys? Užduokit sau šiuos klausimus prieš alpdami nuo "rašytojo" pastabų. Man kas duotų tiek pinigų ir ryšių ir galimybių aš dar ne taip rašyčiau. Bet šuns balsas į dangų neina?
* 2 Uzkalnis demaskuotas, 2005 12 15 15:18 tu durniau kazka painioji uzkalnis niekada visiukuose nesimoke jis yra baiges gelezinkeliu technikuma kur prie cvirkos paminklo ir tada ji paskyre dirpti i radviliskio stoties depa ir ten jis apsinodijo denaturatu ir i kariomene nejo nes buvo komisuotas ir sutikau ji pernai palangoj nesiojo tokia skribele ir buvo lupas pasidazes
* Neaisku kodel cia komentarai vis dar rasomi kai straipsnis seniai i apacia nuvaziaves?
Matomai Uzkalnis turi daug panasiu dauztu draugeliu kurie neturi ka veikti.

No comments: